PACKobserver.dk
Tlf: +45 39 69 43 21
info@packobserver.dk
 
Udgives af GINI·com
Pilegårdsvej 48
DK-2860 Søborg
 

Fleksible poser til varmefyldning

En af de helt store globale emballageproducenter, Sonoco, præsenterede en nyhed på et globalt poseforum i Miami tidligere på måneden. Der er tale om en udvidelse af virksomhedens ClearGuard-sortiment af fleksible emballager til flydende eller mere viskøse produkter. Den nye del af sortimentet er i stand til at modstå strabadserne ved varmefyldnings- og autoklaveringsprocesser.
30.06.17: – Med en voksende efterspørgsel fra forbrugerne omkring gennemsigtighed, ikke kun hvad angår ingredienser og mærkning, men også et ønske om faktisk at se, hvad de køber, så tilbyder vores ClearGuard-sortiment nu en måde at tilfredsstille disse kunder uden at give køb på kvaliteten, siger Pete Gioldasis, direktør for Markedsføring på Sonoco.

– Vi kan levere både præsentation og beskyttelse. Vores sortiment har allerede hjulpet flere kunder med at opnå succes med applikationer som f.eks. snackbarer. Og med denne nyeste tekniske udvikling kan vi nu udvide porteføljen til at omfatte avancerede strukturer, der er i stand til at modstå mere krævende applikationer, som poser, der kan anvenes til varmefyldning etc.

Fordi ClearGuard-emballagen har usædvanligt lave hastigheder for gennemtrængning af ilt og vanddamp, beskyttes fødevaren og bevarer sin holdbarhed, hvilket skal gøre denne struktur til et klart alternativ til aluminiumsfolie eller metalfilm.

– Hvilket er en vigtig differentiator i en tidsalder, hvor næsten halvdelen af forbrugerne ville vælge et produkt frem for et andet, blot fordi de kan se produktet i emballagen. Denne nye ClearGuard væskepose-løsning har vist sig at opfylde eller overgå barriere- og holdbarhedskrav til en række voksende produktkategorier og kan imødekomme kravene i retortprocessen, hvilket indebærer højt tryk og høje temperaturer, lyder det fra virksomheden.

Foto: Sonoco

GS
Print Send