PACKobserver.dk
Tlf: +45 39 69 43 21
info@packobserver.dk
 
Udgives af GINI·com
Pilegårdsvej 48
DK-2860 Søborg
 

Inkjet-printer forudsiger selv fejl

Den nyudviklede inkjet-printer, Videojet 1860, kan selv forudsige de mest almindelige fejl i printeren, inden de opstår. Derefter giver den brugeren besked om, at en fejl er på vej, og giver derved mulighed for at få den udbedret, inden maskinen går i stå.
09.08.17: Schur Technology A/S står bag produktet, der bliver præsenteret på hi 2017 i MCH Messecenter Herning, hvor den er en trestjernet Verdensnyhed.

Den intelligente printer kan blandt andet printe datoer, logo, grafik og stregkoder, og virksomheden oplyser, at printeren er udviklet med det formål at give mere oppetid og derved øge effektiviteten i produktionen. Derfor er den særlig god til brugere, der har brug for en printer, der kan køre konstant.

Videojet 1860 kan eksempelvis forudsige, når printhovedet skal renses, eller når det er tid til udskiftning af filtre. Den giver selv brugeren besked otte timer før, for eksempel ved at sende en sms, så fejlen kan blive udbedret, inden det begynder at gå ud over printkvaliteten.

Printeren er udviklet med brugervenlighed i fokus, oplyser Schur Technology., der forklarer: – Den har indbygget et nyudviklet brugerinterface, som har til formål at reducere brugerfejl og er desuden nem at vedligeholde. Vedligehold kan udføres af kunden selv på få minutter. Derudover er der lavet tutorial videoer til at guide brugeren gennem drift og vedligehold.

For at gøre printkvaliteten bedre er printeren udstyret med et nyudviklet printhoved, der har en hældning på 45 grader. Det skal gøre det lettere at komme tæt på produktet og reducerer spild af blæk.

Derudover er den også udviklet med det formål at reducere både væskeforbrug og energiforbrug, hvilket ifølge virksomheden medvirker til at gøre den mere økonomisk og miljøvenlig end tidligere lignende produkter.

Stand L9050

Foto: Schur Technology A/S

GS
Print Send