PACKobserver.dk
Tlf: +45 39 69 43 21
info@packobserver.dk
 
Udgives af GINI·com
Pilegårdsvej 48
DK-2860 Søborg
 
Du er her: Forsiden > Rekordmange nyheder på HI 2017

Rekordmange nyheder på HI 2017

HI Tech & Industry Scandinavia byder fra 3.-5. oktober blandt andet på 284 godkendte nyheder til nyhedskonceptet hi MARKS. Af disse er 69 blevet vurderet som trestjernede nyheder, 136 har fået to stjerner og 79 har fået én stjerne. 133 nyheder har ikke været vist på internationale messer forud for d. 24. april, og derfor betegnes de derudover som en verdensnyhed.
11.08.17: I 2015 bød udstillerne på HI-messen på 227 godkendte nyheder, men i år kan messens besøgende se frem til at gå på opdagelse blandt rekordmange nyheder, når messen til oktober åbner dørene til 284 nyheder - herunder 69 trestjernede nyheder, hvoraf de 41 er verdensnyheder.

– Vores nyhedskoncept giver værdifuld branding for udstillerne og deres nyheder, men samtidig er konceptet også med til at give et nyttigt overblik til de besøgende. Derfor er vi stolte over, at udstillerne endnu en gang har gjort sig umage for at kunne præsentere rekordmange nyheder på HI-messen og dermed løfte nyhedsniveauet for både udstillere og besøgende, siger Mona Jakobsen, projektchef i MCH Messecenter Herning, som arrangerer HI.

Fagligt dommerpanel
For at komme i betragtning til en placering i nyhedssystemet hi MARKS har alle udstillerne på den kommende HI-messe haft mulighed for at tilmelde deres nyheder til bedømmelse.

Nyhederne er først blevet opdelt indenfor kategorierne produkt, løsning eller proces, og herefter har et professionelt udvalg bestående af faglige branchefolk, rådgivere og specialister tildelt nyhederne en, to eller tre stjerner afhængig af innovationsværdien. Tre stjerner tildeles kun produkter af særlig innovativ karakter. Verdensnyheder er nyheder, som ikke har været vist på internationale udstillinger eller messer før den 24. april i år.

Foto: MCH

GS
Print Send