PACKobserver.dk
Tlf: +45 39 69 43 21
info@packobserver.dk
 
Udgives af GINI·com
Pilegårdsvej 48
DK-2860 Søborg
 
Du er her: Forsiden > Kundesegment skifter hænder

Kundesegment skifter hænder

Eson Pac strømliner sin virksomhed via salg af sit kundesegment "konsumentemballager" til Schur Pack, der til gengæld overtager et segment, som virksomheden selv betegner som passende perfekt ind i kundeporteføljen.
29.09.17: Salget falder fuldstændigt i tråd med Eson Pacs fortsatte fremtidige fokus på sekundære emballageløsninger til medicinalindustrien. Det slås fast i en pressemeddelelse fra de to parter, hvori man også oplyser, at Eson Pac ydermere etablerer en dedikeret organisation for mærkning og etikettering til industrien. Målet er at skabe de bedste betingelser også for disse kunder.

Begge parter ser store muligheder for yderligere at specialisere deres virksomheder og dermed yde kunderne endnu bedre service, kompetence og støtte i deres udvikling:

– Eson Pac har siden starten for 50 år siden haft sin kernekompetence inden for emballager til medicinalindustrien, og de høje krav til kvalitet, sikkerhed og hygiejne, som disse kunder stiller til en emballageleverandør. Vi vil fortsat have fokus på vor udvikling og vækst inden for dette kundesegment. Samtidig ønsker vi at sikre en professionel udvikling for vores kunder inden for konsumentsegmentet, hvilket vi nu har gjort via aftalen med Schur Pack, siger Frederik Ståhl, adm. direktør for Eson Pac Group.

Fra Andreas Davidsson, adm. direktør for Schur Pack Sweden AB, lyder det: – Dette er en naturlig fortsættelse af vores køb af Ekmans i Jönköping og styrker vores engagement på det skandinaviske kartonnagemarked inden for konsumentprodukter. Købet af Eson Pac giver os gode muligheder for at videreudvikle os, fremfor alt på vores fabrik i Jönköping. Vi ser frem til at fortsætte samarbejdet med disse kunder og til at bevise, at vi kan levere samme høje kvalitet og service, som Eson Pac har gjort. Vi vil inden for kort tid kontakte de berørte kunder, så vi sammen kan lægge en plan for overflytningen.

Foto: Eson/Schur

GS
Print Send