PACKobserver.dk
Tlf: +45 39 69 43 21
info@packobserver.dk
 
Udgives af GINI·com
Pilegårdsvej 48
DK-2860 Søborg
 
Du er her: Forsiden > Pæn besøgsfremgang på HI-messen

Pæn besøgsfremgang på HI-messen

HI Tech & Industry Scandinavia sluttede i går efter tre dage med robotter, industrikomponenter og nye teknologier i fokus. Denne 54. udgave af messen bød på 711 udstillere, et rekordstort konferenceprogram og et væld af events, herunder bl.a. tech-eventen Technomania og fødevarekonkurrencen International FOOD Contest, og så tiltrak den 20.787 fagfolk.
06.10.17: Hos ledelsen i MCH er der glæde efter en veloverstået messe, og man hæfter sig blandt andet ved, at antallet af udstillere er steget med knapt 100 virksomheder sammenlignet med seneste messe i 2015 og at besøgstallet er hele 24 procent højere end sidst:

– Jeg er imponeret over såvel besøgs- som udstillerantal, samt den gode stemning som har kendetegnet messen. Tak til alle udstillere og samarbejdspartnere for en flot messe og et meget kvalificeret og stort konference- og mødeprogram. Der har virkelig været meget at se på og mange at tale med på messen. Vi glæder os til den næste HI-messe i 2019, siger Georg Sørensen, administrerende direktør i MCH A/S.

HI Tech & Industry Scandinavia finder sted næste gang 1.-3. oktober 2019.

Foto: MCH/Lars Møller

GS
Print Send