PACKobserver.dk
Tlf: +45 39 69 43 21
info@packobserver.dk
 
Udgives af GINI·com
Pilegårdsvej 48
DK-2860 Søborg
 

Sætter salgsemballagen på hjul

Med et årligt salg på mere end 500 millioner euro skal Polen iht. en markedsanalyse være verdens næststørste eksportør af madrasser kun overgået af Kina. For at imødekomme den voksende efterspørgsel i dette markedssegment tilbyder Mondi Simet, Mondi-gruppens polske bølgepapfabrik, et komplet udvalg af standard transportkasser, store kasser og udstansede produkter med højkvalitets preprint. En nyudvikling gør det lettere for forbrugeren.
07.11.17: Den førende polske producent af madrasser og senge, Hilding Anders Polska, er en af de nyeste kunder til at benytte sig af Mondi Simets tekniske know-how og state-of-the-art udstyr. Og det tætte samarbejde er nu resulteret i det spændende emballagekoncept "Box on Wheels", som hjælper Hilding Anders Polskas slutbrugere med at transportere tunge genstande på op til 28 kg hjem.

Hilding Anders Polska blev grundlagt i 2000 og producerer senge og premiummadrasser til førende møbelmærker og populære private labels. I deres stræben efter at være førende på deres marked forfølger selskabet løbende muligheder for at differentiere sig fra konkurrenterne og drive innovationen. På baggrund af udfordringen med at emballere så tungt og omfangsrig et produkt som madrasser, var fabrikanten på udkig efter smarte løsninger, der kunne kombinere avanceret emballagedesign med nem transport og opbevaring sammen med en ekstraordinær slutbrugeroplevelse.

Dominik Błach, salgschef hos Hilding Anders Polska, siger: – Mondi's løsning oversteg vores forventninger. Vores kunder og forbrugerne var imponerede - one-size-fits-all konceptet med en convenience faktor til forbrugere, hjalp os med at sælge vores produkter til nogle af de største detailhandlere i Polen. Og vores kunders slutbrugere er glade - mange siger, at de genbruger den funktionelle kasse til opbevaring, når de har pakket deres madrasser ud.

Emballagecenceptet, der er udviklet i samarbejde mellem Hilding Anders Polska og Mondi Simet, forsyner alle kasserne med det innovative design, herunder med hjul og håndtag, der hjælper kunderne med at transportere madrassen fra butikken til deres soveværelse. Ud over at være brugervenlig kræver løsningen også 20% mindre materiale og skal være hurtig at montere.

Derudover giver den nye kasse mulighed for at pakke en række forskellige madrasstørrelser, som optimerer indkøb og opbevaring. Endelig differentierer den unikke måde at pakke madrasserne på kombineret med højkvalitets tryk på bølgepappet produktet fra standardmadrasser i butikken og understreger produktets premium karakter.

Bartlomiej Wasilewski, salgsdirektør hos Mondi Simet, tilføjer: – Projektet med Hilding Anders Polska er et eksempel på, hvordan lokale mærker kan drage fordel af merværdien fra vores løsning. Ved at levere out-of-the-box løsninger fremstillet af bølgepap, der forenkler interne processer og forbedrer slutbrugernes oplevelse, kan vi øge forretningsvæksten uden at gå på kompromis med vores miljø.

Foto: Mondi Simet

GS
Print Send