PACKobserver.dk
Tlf: +45 39 69 43 21
info@packobserver.dk
 
Udgives af GINI·com
Pilegårdsvej 48
DK-2860 Søborg
 

Åbner iscreme-markedet for mejeriprodukter

Tetra Pak har lanceret en ny emballage, der giver kunderne mulighed for at producere flydende mælke- og saftdrikke ved hjælp af deres eksisterende produktionsprocesser og derefter at markedsføre dem som is og frosne produkter.
17.11.17: Den nye emballage - Tetra Fino Aseptic 100 Ultra MiM - tillader ifølge virksomheden, at mælke- og saftdrikke produceres og distribueres i små kartonposer ved stuetemperatur og efterfølgende forvandles til frosne produkter i butikkerne eller i forbrugernes hjem. Det betyder, at producenterne kan komme ind på det globale marked for iscreme, som analysebureauer anslår til 72 mia. USD, uden behov for yderligere investeringer i produktionsudstyr og kølet distributionssystem.

Want Want, en førende fødevarevirksomhed i Kina, er de første til at prøve dette produkt.

Wang Jin Ping, General Manager for Ice Product Business Unit, Want Want Group siger: – Vi annoncerede disse nye produkter til vores distributører i begyndelsen af september. Svaret har været yderst positivt, fordi disse produkter opfylder behovene hos både forældre og børn. Forældre kan være beroliget af næringsværdierne i produktet, og at det er smagstilsat mælk uden konserveringsmidler fra Want Want, som de har tillid til, mens børnene kan glæde sig over at nyde disse frosne godbidder, fordi de er sjove og velsmagende.

Tetra Fino Aseptic 100 Ultra MiM-emballagen kan fremstilles på A1 Tetra Pak fyldemaskinen. Med en åbningsfunktion, der er præmonteret ved hjælp af en mikrosprøjtestøbe-teknologi kan emballagen åbnes helt ved at trække i fanen, hvilket gør det nemt for børn og andre at nyde det frosne produkt.

Den nye emballage vil være tilgængelig fra 2018 i store dele af Mellemøsten, Europa og Asien.Fotos: Tetra Pak

GS
Print Send