PACKobserver.dk
Tlf: +45 39 69 43 21
info@packobserver.dk
 
Udgives af GINI·com
Pilegårdsvej 48
DK-2860 Søborg
 

Interaktive og intelligente eHealth-emballager

I overensstemmelse med messemottoet for dette års Pharmapack i Paris, “Innovation & digitalisering“, præsenterer August Faller Gruppen tre prototyper i relation til temaet ”smart packaging” på sin stand. Æskerne skal forbedre patienternes overholdelse af dosering samt gøre håndtering af lægemidlerne nemmere. Derudover deltager virksomheden i Innovation Gallery med deres "Elisa-Kit Box" til emballering af forskellige kit-komponenter.
08.12.17: De intelligente, interaktive lægemiddelemballager, som Faller har udviklet fra deres R&D afdeling i Freiburg i fællesskab med MSC Technologies og Hochschule Pforzheim, er udstyret med små e-paper-skærme og elektronisk betjening (taster).

Smart packaging-prototyper
Prototype I “Level Indicator“ er en lægemiddelemballage til måling af påfyldningsniveauet. Under målingen forbliver flasken i emballagen. Displayet på ydersiden viser påfyldningsniveauet og minder rettidigt om, at der skal bestilles en ny recept.

Emballageprototype II “Counting Device“ råder over en elektronisk tæller, der tæller antallet af tabletter/kapsler. Ved hjælp af taster på emballagen, bekræfter patienten indtagelsen af lægemidlet og tæller dermed ned i forhold til antallet af tabletter/kapsler. Når en minimumsbeholdning er nået, viser skærmen en påmindelse om, at der skal bestilles en ny recept.

Smart packaging-prototype III “Medical Prescription“ repræsenterer ifølge virksomheden det bedste inden for intelligente emballager: Her tæller æsken ikke kun indtagelsen af lægemidler og minder om recepter. Takket være en specialudviklet app og Bluetooth, kan læger eller apotekere overføre anvisningerne for indtagelsen til æsken. Et indbygget ur, et LED- og et lydsignal minder derudover patienterne om den rettidige indtagelse af lægemidlerne.

Kompakt og fleksibel emballage til testreagenser
Elisa-Kit Box til in vitro-diagnoser af autoimmune sygdomme, som præsenteres i Innovation Gallery, er en æske med forlimede indsatser og ensartede æskemål. Den muliggør en hurtig og fleksibel emballering af forskellige kit-komponenter til gennemførslen af Enzyme Linked Immunosorbent Assay-tests (ELISA-tests).

– Det intelligente, kompakte design af boksen udnytter hele emballagefladen optimalt, og sørger for en pladsbesparende opbevaring af de flydende kit-komponenter i køleskabet. Den multifunktionelle emballage af karton gør den manuelle emballering ovenfra nemmere, og den egner sig særlig godt til små serier, lyder beskrivelsen fra virksomheden.

Faller vil være at finde på Pharmapack 2018, den 7. - 8. februar på stand E20

Foto: August Faller

GS
Print Send