PACKobserver.dk
Tlf: +45 39 69 43 21
info@packobserver.dk
 
Udgives af GINI·com
Pilegårdsvej 48
DK-2860 Søborg
 
Du er her: Forsiden > Tilmelding til Interpack 2020 er nu åben

Tilmelding til Interpack 2020 er nu åben

Virksomheder i emballagebranchen og den tilhørende forarbejdningsindustri med sektorer, der rækker fra fødevare-, drikkevare- og konfektureindustrien, bageri, farmaceutiske produkter, kosmetik, nonfood og industrisektoren samt de, der tilbyder sektorrelaterede tjenester, kan nu registrere online til interpack 2020.
11.12.17: Interpack vil blive afholdt i Düsseldorfs udstillingscenter fra 7. til 13. maj 2020. Både udstillere og besøgende kan se frem til en helt ny hal 1 og en ny indgang Syd, og samtidig kan de ifølge arrangøren drage fordel af en overordnet klarere halstruktur med endnu mere skarpt fokuserede segmenter. Dette skal betyde endnu kortere afstande og derved gøres mere effektive messer.

Et af Interpacks vigtige salgsargumenter er dens dækning af hele værdikæden. Dette omfatter processer og maskiner til emballering og behandling af emballerede varer plus emballagematerialer og fremstilling af emballagehjælpemidler samt tjenesteydelser til emballagevirksomheden. Den seneste udgave af Interpack i maj i år tiltrak 2.866 udstillere og 170.899 besøgende fra 168 lande, og takket være travle ordrer fra tre fjerdedele af beslutningstagerne blev der skabt betydelige impulser i sektoren.

Registrering til leverandørmessen, "components for processing and packaging", er også nu åben. Messen organiseres i 2020 i overensstemmelse med det afprøvede koncept - parallelt med Interpack på en central placering på messecenteret. Med hensyn til udstillere er messen rettet mod virksomheder, der tilbyder styrings- og sensorteknologi, produkter til industriel billedbehandling, håndteringsteknologi, industriel software og kommunikation samt komplette automationssystemer til emballageindustrien. Desuden kan producenter eller leverandører af maskindele, komponenter, tilbehør og perifere enheder samt komponenter og hjælpemidler til emballage medier deltage.

Virksomhederne kan registrere online på www.interpack.com/registration eller www.packaging-components.com/registration.

Eksisterende udstillere på Interpack 2017 kan anvende færdigudfyldte formularer. Den officielle registreringsfrist er den 28. februar 2019.

Foto: Messe Düsseldorf, Constanze Tillmann

GS
Print Send