PACKobserver.dk
Tlf: +45 39 69 43 21
info@packobserver.dk
 
Udgives af GINI·com
Pilegårdsvej 48
DK-2860 Søborg
 
Du er her: Forsiden > Jackon etablerer fabrik i Hirtshals

Jackon etablerer fabrik i Hirtshals

Industrikoncernen Jackon Holding AS har, gennem sit datterselskab Jackon Danmark A/S, indgået en langvarig aftale med det norske selskab Hav Line Processing A/S om produktion og leverancer af fiskekasser i EPS til Hav Lines nye anlæg i Hirtshals.
11.12.17: – Vi har i lang tid arbejdet sammen med ejerne af Hav Line Gruppen om denne etablering, og er vældig glade for at være en del af den store satsning, som nu sker på havnen i Hirtshals, siger Stein Trygsland, CEO i Jackon.

Hav Line Processing A/S, der er ejet af Hav Line Gruppen, er i gang med at bygge en slagtebåd, som skal hente laks på det norske vestland. Disse skal så fragtes til Hirtshals, hvorfra pakning og videre distribution sker. Jackons nye fabrik bygges væg-til-væg med Hav Line Processings pakkeanlæg, og skal være klar til produktion i andet halvår 2018, samtidigt med start af slagtebådskonceptet.

EPS kassefabrikken, der ifølge virksomheden kommer til at være højt automatiseret og få installeret nyeste tilgængelige produktionsteknologi, vil ud over at dække Hav Lines behov for EPS fiskekasser, også have kapacitet til at betjene andre potentielle lokale kunder.

– Under projekteringen af fabrikken har vi både lagt vægt på den mest mulige effektive grænseflade til Hav Line, men også på at kunne være en effektiv og fleksibel leverandør til andre lokale kunder, siger Stein Trygsland.

De seneste år har Jackon øget indsatsen på fiskeemballage og koncernen producerer i dag fiskeemballage på sine fabrikker i Fredrikstad, Stavanger, Sotra, Øksnes, Tana Bru (StyroNor) og fra andet halvår 2018 altså også i Hirtshals.

– Via disse satsninger har vi styrket vores markedsandel i dette vigtige segment, og ambitionen er at styrke positionen yderligere de kommende år, fastslår Stein Trygsland.

Foto: Jackon

GS
Print Send