PACKobserver.dk
Tlf: +45 39 69 43 21
info@packobserver.dk
 
Udgives af GINI·com
Pilegårdsvej 48
DK-2860 Søborg
 
Du er her: Forsiden > Forpligter sig til at støtte EU's plaststrategi

Forpligter sig til at støtte EU's plaststrategi

Drikkevarekartonproducenten Tetra Pak lover at man vil støtte Europa-Kommissionens plaststrategi, der tirsdag blev præsenteret som led i EU's handlingsplan for en cirkulær økonomi.
18.01.18: Virksomheden slår således i en pressemeddelelse fast, at man vil samarbejde med sine industripartnere for at sikre, at der inden 2030 findes genbrugsløsninger for alle komponenter i drikkevareemballager, så de kan genbruges fuldt ud i hele Europa;

Samtidig vil man markant øge brug af plast, der er fremstillet af fornyeligt råmateriale. Og endelig vil man anvende recirkuleret plastmaterialer, når disse er valideret som sikre og lovlige at anvende til direkte fødevarekontakt.

Koncernchef for Tetra Pak, Dennis Jönsson, siger: – Selv om omkring 75 procent af vores emballager er fremstillet af pap, anvender vi også plast som et beskyttende lag samt til hældetud og kapsler.

– EU's plaststrategi er et vigtigt skridt i retning af en lav-CO2 cirkulær økonomi baseret på genanvendelse, vedvarende energi og ansvarlige indkøb, og vi er klar til at yde vores bidrag som en førende leverandør af systemer til fødevareforarbejdning og emballager.

Foto: Tetra Pak

GS
Print Send