PACKobserver.dk
Tlf: +45 39 69 43 21
info@packobserver.dk
 
Udgives af GINI·com
Pilegårdsvej 48
DK-2860 Søborg
 

Bare tilføj vand - drikkevaren er på bægeret!

Smart Cups, en innovativ drikkevareproducent, har introduceret en særlig teknologi med et nyt produktsortiment af energidrikke. Med et eksklusivt 3D-polykapsel-printsystem, transformerer Smart Cups et næsten tomt bæger til en energidrik ved blot at tilsætte vand. Teknologien kan anvendes til applikationer på tværs af forskellige brancher, herunder fødevarer, lægemidler og andet, påpeger virksomheden.
31.01.18: Med sin lancering af en serie på fire 9-ounce (godt en 1/4 liter) energidrikke: Tropical Recess, Nerdy Lemon-T, Pucker Up Brain Boost og Magna Cum Latte, er virksomheden klar til helt at forandre fremtiden for fremstilling og levering af drikkevarer, hævder den. Teknologien muliggør trykning af smagsmaterialerne på det bionedbrydelige bæger. For at aktivere det tilføjer forbrugeren blot vand. Indholdet bliver så til en kaloriefri, sukkerfri energidrik.

Beholderen er fremstillet af miljøvenlig, 100% biologisk nedbrydelig plantebaseret plast med et reduceret CO2-aftryk. Desuden giver det stabile design mulighed for lagringseffektivitet og omkostningsreduktion til forsendelse og levering.

CEO og grundlægger Chris Kanik siger: – Dette leveringssystem er et videnskabeligt gennembrud, som fødevare- og drikkevareindustrien aldrig har set før.

– Ved at komme videnskabens styrke i et bæger, giver Smart Cups en mere bekvem, problemfri og miljøvenlig drikkevareoplevelse for forbrugerne. Printteknologien vil blive den nye standard for en række brancher, herunder farmaceutiske, drikkevarer, vandrensning og så videre, hævder han.

Kanik har skabt Smart Cups i samarbejde med Sal Celeste, CEO for Additive Advantage og en førende stemme innden for mikroindkapsling. Additiv Advantage's globalt patenterede teknologi (USA patentanmeldt) integrerer mikrokapsler direkte på overfladen af et substrat, som frigives ved kontakt med et flydende opløsningsmiddel. Dette giver mulighed for levering af en række ingredienser i en bestemt dosis.

I fremtiden planlægger Smart Cups at lancere yderligere drikkevarer, herunder sportsdrikke, kaffe, te, juice, proteindrikke og meget mere. Desuden planlægger man at udvikle engangsbægre til vandrensning med evnen til at filtrere forurenet vand til sikkert drikkevand.

Foto: Smart Cups

GS
Print Send