PACKobserver.dk
Tlf: +45 39 69 43 21
info@packobserver.dk
 
Udgives af GINI·com
Pilegårdsvej 48
DK-2860 Søborg
 

Økonomisk produktion af formskårne pakninger

Ifølge Multivac er det nu økonomisk muligt at producere formskårne emballager i små partier på dybtrækkere. Og dette demonstrerer virksomheden på Anuga FoodTec, hvor man vil præsentere det nye skæreanlæg på en kompakt R 145 dybtrækker, som også tilbyder andre muligheder for termoformede emballager ud over dette skæresystem.
09.02.18: Den nye BAS 20-formskærer er ifølge virksomheden kendetegnet ved sin meget kompakte konstruktion, og den er derfor velegnet til brug på alle dybtrækkere, selv R1xx serien. BAS 20 giver derfor også små virksomheder mulighed for at producere formskårne pakninger meget effektivt. Takket være korte opstillingstider giver den høj grad af fleksibilitet med hensyn til emballageudformningen, formatet der skal fremstilles og de anvendte emballagematerialer. BAS 20 kan indstilles til at skære uden trimaffald, og det bidrager derfor enormt til reduceret forbrug af emballagematerialer og til lavere pakkeomkostninger.

På messen viser Multivac BAS 20 på den kompakte R 145 dybtrækker, der tilbyder en række nye udstyrsoptioner designet til at bidrage til en højere effektivitet i pakkeprocessen og til større emballagekvalitet. Disse indbefatter en signifikant stigning i afskæringslængde såvel som muligheden for at udstyre maskinen med en yderligere forvarmningsstation, som gør det muligt at fordoble maskinens output. Maskinen kan også udstyres med forskellige formsystemer, hvilket bidrager til en stigning i cyklus-output.

Ud over dette har R 145 et innovativt skuffesystem til form- og svejseværktøjerne, hvilket skal sikre både let og ergonomisk adgang. En formatændring kan derfor udføres mere pålideligt og frem for alt væsentligt hurtigere end ved manuel håndtering af værktøjerne. Skuffesystemet muliggør ifølge virksomheden en tidsbesparelse på mere end 60 procent pr. formatændring.

Anuga FoodTec hal 9.1, stand A020

Foto: Multivac

GS
Print Send