PACKobserver.dk
Tlf: +45 39 69 43 21
info@packobserver.dk
 
Udgives af GINI·com
Pilegårdsvej 48
DK-2860 Søborg
 

Det sunde tilbehør i portionsdåse

Efterhånden som fødevaremærker er innovative for at imødekomme deres kunders ændrede behov, så bliver metaldåsens alsidighed endnu mere brugbar som den mest moderne emballageløsning. Det fastslår Ardagh Group med henvisning et nyt eksempel, nemlig et mini-format, man har udviklet til Bonduelles nye 'Touch of'-koncept.
22.02.18: Den franske fødevareproducent havde opdaget et hul i markedet for mindre portioner af grøntsager som tilbehør til måltider. Undersøgelser viste, at dette ikke blot ville kunne imødekomme et ønske om flere sorter, farver og smag på tallerkenen, men også ville kunne reducere sandsynligheden for madspild.

Resultatet er et nyt sortiment af grøntsager på dåse, der omfatter søde majs, kikærter, kidneybønner og champignoner i Ardaghs minidåse med en nem åbningsløsning. Disse sunde portioner er tilgængelig i hele Europa og viser sig ifølge virksomheden at være en succes.

– Vi har en god track record på innovation i samarbejde med Bonduelle, og jeg er glad for, at vores seneste samarbejde viser, at en fuldt genanvendelig, praktisk metaldåse er den ideelle løsning til dette spændende nye koncept, siger Laurent Cordier, salgsdirektør Food hos Ardagh Group Metal Division.

Foto: Ardagh Group

GS
Print Send