PACKobserver.dk
Tlf: +45 39 69 43 21
info@packobserver.dk
 
Udgives af GINI·com
Pilegårdsvej 48
DK-2860 Søborg
 

Impulsprodukter kræver iøjnefaldende emballager

En iøjnefaldende og usædvanlig emballage er vigtig for impulsprodukter, som sælges strategisk placeret på udsalgsstedet - man henvender sig jo ikke blot til trofaste kunder, men vil også gerne vinde nye fans. Og netop disse overvejelser gjorde firmaet Eggelbusch sig, da man skulle vælge emballage til sin nye ChickUp’s Serie.
22.02.18: Valget faldt på en SchurStar Shape pose i et usædvanligt format, der sikrer en emballageløsning, som skal være praktisk både ”on-the-go” og i brugssituationen.

Den nye ChickUp’s serie omfatter indtil videre fire produkter, som alle sælges i det nye SchurStar Shape format. Til understregning af de pikante smagsvarianter besluttede man sig for et farverigt design, som sammen med ståposekonstruktionen skaber opmærksomhed på hylden.

– Posen er udført af et papirlaminat og tilbyder i kombination med den indarbejdede zipper den altid eftertragtede convenience. Alle disse elementer understøtter mærkeloyaliteten hos forbrugerne. Poserne er desuden forsynet med et praktisk euro-hul til ophængning, således at detailhandelen har mulighed for at eksponere produktet på forskellig vis, lyder det fra Schur Star Systems GmbH.

Eggelbusch mærket har eksisteret siden 1930’erne - og lige siden har man produceret de røget-krydrede pølser til glæde for forbrugere over hele verden. Med den nye ChickUp’s Serie, som er baseret 100% på majskyllinger, henvender man sig til lækkersultne forbrugere og skiller sig ud fra konkurrerende snackløsninger.

Den nye emballageløsning har været undervejs i nogen tid; frem for alt er pakkeprocessen i beskyttende atmosfære blevet gennemtestet og justeret grundigt, for at nå frem til det perfekte resultat. Med ingredienser af højeste kvalitet, de fremragende smagsoplevelser og det nye emballagedesign har Eggelbusch høje forventninger til den nye serie.

SchurStar konceptet består af SchurStar Pakkemaskinen og præfabrikerede SchurStar poser, som ved hjælp af en kanal hænger sammen og dermed skal sikre en smidig og effektiv pakkeproces. Skift mellem produktvarianter, posestørrelser eller –konstruktioner sker på få minutter, og systemet skal være nemt at integrere i en eksisterende proces og kan kombineres med forskelligt procesudstyr - f.eks. til vejning, mærkning eller produktbehandling med gas.

Foto: Schur

GS
Print Send