PACKobserver.dk
Tlf: +45 39 69 43 21
info@packobserver.dk
 
Udgives af GINI·com
Pilegårdsvej 48
DK-2860 Søborg
 
Du er her: Forsiden > DS Smith ansætter ny dansk direktør

DS Smith ansætter ny dansk direktør

Emballagevirksomheden DS Smith styrker nu sin danske og finske organisation med ansættelsen af Christian Jacob Flarup, der pr. 12. marts 2018 tiltræder som adm. direktør i DS Smith Packaging Denmark A/S med ansvar for de danske og finske aktiviteter.
06.03.18: – Christian får til opgave at lede DS Smiths danske organisation – sideløbende med et overordnet ansvar for DS Smith i Finland - og få bragt de mange kompetencer i spil, som vores virksomhed besidder i både Danmark og Finland. Vores knap 1000 dygtige medarbejdere i Danmark og Finland skaber dagligt løsninger, der styrker vores kunders forretning, og vi kan skabe endnu mere værdi for vores nuværende og fremtidige kunder, siger HR direktør for Nordeuropa, Sebastian Dahl.

Den 51-årige Christian Jacob Flarup har en baggrund inden for forsvaret og McKinsey & Company og har tidligere været adm. direktør for blandt andet Duba-B8 A/S samt WindowMaster A/S (et selskab under VKR Holding). I de seneste to år har han været arbejdende bestyrelsesmedlem for flere forskellige danske virksomheder.

Nuværende adm. direktør for DS Smith Packaging Denmark A/S, Thomas Kure Jakobsen, vil i fremtiden dedikere sit fokus til ansvaret som Managing Director North Europe, som består af DS Smiths forretninger i Danmark, Finland, Sverige, Norge og Storbritannien – i alt 5.200 medarbejdere fordelt på 49 lokationer.

– Vi er glade for, at Christian bliver en del af vores stærke team - både i den danske og finske ledelse samt i vores nordeuropæiske ledelsesteam. Med Christians unikke baggrund inden for forsvaret, konsulentbranchen og som direktør og bestyrelsesmedlem hos danske virksomheder er jeg sikker på, at han vil bidrage til, at vi fortsat udvikler vores evne til at levere markedets bedste kundeoplevelse og værdiskabelse gennem innovative emballage- og displayløsninger, siger adm. direktør for Nordeuropa, Thomas Kure Jakobsen.

GS
Print Send