PACKobserver.dk
Tlf: +45 39 69 43 21
info@packobserver.dk
 
Udgives af GINI·com
Pilegårdsvej 48
DK-2860 Søborg
 

Nyt om navne

Palcut A/S ansætter ny udviklings-konstruktør

21.03.18: Kurt Kirkeby, 53 år, er ansat i en nyoprettet stilling som udviklingskonstruktør hos Palcut A/S i Borbjerg ved Holstebro, hvor han skal lave kundetilpassede løsninger inden for arkdispensering- og mellemlægsark til industrien. Desuden skal han arbejde med at skabe nye produkter, inden for løsninger til palletering og stabilisering af palleforsendelser under transport.

Kurt Kirkeby kommer senest fra Labflex i Skive, hvor han gennem 5 år har arbejdet som produktudvikler af laboratorieudstyr, herunder et fleksibelt fysik-/ kemilokalesystem til skoler med integrerede multimedie-løsninger så forsøg kan transmitteres og deles, samt 3D-printning. Tidligere har han gennem 13 år arbejdet for Bang & Olufsen A/S, blandt andet i ”Innovation & Prototyping” med sprintudvikling af nye B&O-koncepter.

Kurt Kirkeby er oprindeligt uddannet maskintekniker på Sønderborg Tekniske Skole, og har løbende suppleret med en lang række kurser, så som Finite Element Analysis og Design For Manufacture. I dag arbejder han som ingeniør.

Foto: Palcut

GS

Print Send