PACKobserver.dk
Tlf: +45 39 69 43 21
info@packobserver.dk
 
Udgives af GINI·com
Pilegårdsvej 48
DK-2860 Søborg
 

Etiketteringsmaskiner til den farmaceutiske industri

LSS Labeling Systems Scandinavia er specialister i løsninger til de udfordrende krav i den farmaceutiske industri, og på årets Achema-messe i juni præsenterer virksomheden sine maskiner til tamper evidente mærkning og til etikettering af hætteglas og flasker.
17.04.18: Danske LSS, der et datterselskab af tyske Logopak, drager fordel af en mangeårig ekspertise med at finde individuelt designede og tilpassede mærkningsløsninger til medicinalindustrien. LSS har nu udviklet en etiketteringsmaskine til standard hætteglas og flaskelabel og en til påsætning af Tamper Evident etiketter. Begge maskiner er ifølge virksomheden designet med stor opmærksomhed på enkel og sikker betjening, præcisionsmærkning samt sikker produkthåndtering. Nem funktionsoversigt, inspektion og kontrol, nemt linjeskift og ergonomi skal også være vigtige træk ved begge maskiner.

Tamper Evident etikettering
Fra februar 2019 vil EU’s direktiv (2011/62) om forfalskede lægemidler være obligatorisk for medicinalindustrien inden for EU. Den nye Tamper Evident etiketteringsmaskine fra LSS skal være i overensstemmelse med direktivet og sikre emballagernes tamper evident sikkerhed på kartoner.

Som en mulighed kan en laser- eller inkjetprinter og et visionssystem af ethvert mærke integreres for at give hver karton en unik identifikation til track & trace og til serialisering. Maskinen betjenes via en brugervenlig HMI-skærm. Den fleksible løsning håndterer kartoner, i størrelse fra 50 til 220 mm i bredden, 15 til 120 mm i højden og 40 til 120 mm i længden.

Sikker mærkning af hætteglas og flasker
LSS´ etiketteringsmaskine til hætteglas og flasker kan bruges til mærkning af et bredt udvalg af mindre cylindriske produkter fremstillet af glas eller plast med en produktdiameter på mellem 14 og 35 mm og en minimumshøjde på 30 mm.

Maskinen mærker op til 250 hætteglas eller flasker pr. minut og kører både som en off-line eller in-line enhed. Takket være sit lille omfang og modulopbygning er det ifølge virksomheden den rigtige løsning til både nye og allerede eksisterende produktionsmiljøer. Vision inspektion af både etiketten og hætteglasset eller flasken sikrer maksimal sikkerhed.

Virksomheden vil være at finde i hal 1.1 / E42 på Achema, Frankfurt am Main, den 11.-15. juni.Fotos: LSS

GS
Print Send