PACKobserver.dk
Tlf: +45 39 69 43 21
info@packobserver.dk
 
Udgives af GINI·com
Pilegårdsvej 48
DK-2860 Søborg
 

Omsnøringmaskine specielt udviklet til fødevareindustrien

Mosca's nye korrosionsbestandige Evolution SoniXs MS-6-VA omsnøringsmaskine med sidesvejseenhed er blevet udviklet specielt til fødevareindustrien. Den er udstyret til brug både under ekstreme forhold, som ombord på skibe eller i automatiserede fødevareproduktionslinjer, hvor den omsnører plast- eller polystyrenkasser.
17.04.18: Maskinens standardudstyr omfatter den patenterede SoniXs ultralydssvejsesenhed. Den sidemonterede svejseenhed er mindre modtagelig for kontaminering fra faldende partikler. Placering af svejseenheden og brugen af højkvalitets rustfri stålkomponenter opfylder derfor de højeste krav til hygiejne og pålidelighed, når det gælder at sikre transport af levnedsmidler.

– Under udviklingen af Evolution SoniXs MS-6-VA havde vi behovene i fødevareindustrien, såsom maksimal hygiejne og sikkerhed, i baghovedet, siger Timo Mosca, adm. direktør for Mosca GmbH. – Brugen af rustfrit stål har absolut vist sit værd når det gælder emballering af friske fødevarer som kød eller fisk, men også i håndteringen af andre følsomme fødevarer. Men andre faktorer som høj pålidelighed spiller også en vigtig rolle, og derfor har vi nu kombineret rustfrit stål med en tidligere succesmodel, nemlig lillebroderen MS-6, for at skabe en ny maskine, siger han.

– Vi lancerede lillebroderen i foråret 2016. Det er siden udviklet til en topsælger inden for sektoren for mindre udstyr. En afgørende fordel ved Evolution SoniXs MS-6 er sidesvejseenheden. Den patenterede ultralydssvejseenhed er placeret sideværts, ikke under de produkter, der skal omsnøres, hvilket gør den mindre modtagelig for kontaminering fra faldende partikler, såsom is, fødevarer eller polystyren fra kasserne.

– Med det korrosionsbestandige rustfrit stål er den nyudviklede Evolution SoniXs MS-6-VA en uovertruffen kombination for fødevareindustrien: Maskinen er nem at rengøre med vandstråle og virker helt sikkert på trods af dårlige forhold som f.eks. fugtige eller salte omgivelser, fastslår Mosca.

Foto: Mosca

GS
Print Send