PACKobserver.dk
Tlf: +45 39 69 43 21
info@packobserver.dk
 
Udgives af GINI·com
Pilegårdsvej 48
DK-2860 Søborg
 

Plus Pack vinder Alufoil Trophy 2018 med alubakker til skinpakning

Et innovativt skinpakkoncept fra Plus Pack - "Ready2Cook" - til kølede eller friske fødevarer, såsom fersk fisk, er blevet hædret med et Alufoil Trophy 2018 i kategorien Consumer Convenience. Især giver løsningen maksimal fleksibilitet for forbrugeren, da den kan gå direkte fra køleskabet til ovnen eller endda grill.
17.04.18: Dommerne, alle specialister fra forskellige sektorer af aluminiumfolieproduktion, gav en meget positiv vurdering: "Emballagen ser ud og føles som kvalitet, hvilket altid er beroligende for forbrugerne, der køber friske fødevarer. Men især scorede den meget for sin lette håndtering samt sit format, der giver en længere holdbarhed og derefter kan anvendes til tilberedning. Den er tilmed meget nemmere at transportere, stable og opbevare, ikke kun for forhandleren, men også for forbrugeren", erklærede de.

– Løsningens fulddækkende skinpak-folie tilbyder en hermetisk forseglet fødevaresikkerhed, der forbedrer holdbarheden af indholdet med flere dage sammenlignet med traditionelle MAP-pakkede bakker med et påsvejst filmlåg, siger virksomheden, der også slår fast at aluminiumbakken er perfekt til tilberedning, når skinpak-folien er fjernet.

Camilla Haustrup Hermansen, direktør for Business Development & Marketing hos Plus Pack, udtrykker glæde over at modtage prisen: – Vi er stolte over at vinde en Alufoil 2018. Vores mission er at få fødevarer til at skille sig ud, så vi er meget glade for at blive anerkendt for netop dette med vores nye, bekvemme og innovative emballage løsning.

Beholderens lave højde og håndtag gør den ifølge virksomheden let at transportere og opbevare for forbrugeren. Og aluminiumsbakken er fuldt genanvendelig, påpeger man.

Foto: Plus Pack

GS
Print Send