PACKobserver.dk
Tlf: +45 39 69 43 21
info@packobserver.dk
 
Udgives af GINI·com
Pilegårdsvej 48
DK-2860 Søborg
 
Du er her: Forsiden > Tilmelding til årets ScanStar-konkurrence

Tilmelding til årets ScanStar-konkurrence

Det er tid til at minde konkurrencelystne virksomheder om, at den fællesnordiske emballagekonkurrence Scanstar snart skal have tilsendt potentielle vindere. Tilmeldingsfristen er allerede om godt en måned, nemlig den 7. juni, oplyser Teknologisk Institut, Plast og Emballage, som i år står for arrangementet.
02.05.18: Det er SPA - Scandinavian Packaging Association - samarbejdsorganet for de fem nordiske emballageorganisationer, hhv. Finska Förpackningsföreningen, Innventia AB, Den Norske Emballasjeforening DNE, Islands Håndværks- og Industriforbund samt Teknologisk Institut, Plast og Emballage, der på skift arrangerer konkurrencen. Og i år er det altså sidstnævnte, som har ansvaret.

Man kan tilmelde emballager til Scanstar fra hele emballagekæden, dvs. både som packer/filler af branded products eller egne mærker, som emballageleverandør/-udvikler, designer eller detailkæde. Kravet er, at emballagen er på markedet og altså har bevist sin kvalitet i markedet. Emballagerne bedømmes af en uafhængig jury af fagfolk fra hele emballagekæden i de nordiske lande. Og vinder man en Scanstar giver det adgangsbillet til WorldStar-konkurrencen, hvor nationale vindere fra en lang række lande konkurrerer.

Scanstar-prisuddelingen finder sted i forbindelse med FoodTech messen i Messecenter Herning, der arrangeres i dagene 13.-15. november 2018.

På hjemmesiden: www.scanstar.org kan man finde baggrund for konkurrencen og oplysninger om SPA samt nyttige råd til ansøgerne, herunder også omtale og billeder af de tidligere års vindere.

GS
Print Send