PACKobserver.dk
Tlf: +45 39 69 43 21
info@packobserver.dk
 
Udgives af GINI·com
Pilegårdsvej 48
DK-2860 Søborg
 
Du er her: Forsiden > Færch Plast i forhandlinger om at erhverve franske CGL Pack

Færch Plast i forhandlinger om at erhverve franske CGL Pack

Danske Færch Plast ønsker at styrke sin position som en vigtig leverandør til den voksende globale fødevareindustri ved at erhverve CGL Pack fra PSB Industries i Frankrig. Handlen forventes i givet fald afsluttet inden udgangen af juli 2018.
14.05.18: CGL Pack er en del af Paris-børsnoterede PSB Industries Group med aktiviteter inden for emballage og specialkemikalier. Virksomhedens emballagevirksomhed fremstiller højkvalitets skræddersyede emballageløsninger til foodserviceindustrien, sundhedsvæsenet og fødevareprodukter til forbrugerne. Handlen vil omfatte aktiviteterne i to franske produktionssteder beliggende i Annecy og Lorient samt CGL Pack hovedkvarter i Annecy og tilhørende kommercielle aktiviteter.

Handlen vil i givet fald finde sted blot otte måneder efter at den private equity-fond Advent International erhvervede Færch Plast. Et ejerskab, der har åbnet en række muligheder for yderligere udvikling og acceleration af Færch Plasts ambitioner på det internationale marked gennem opkøb og organiske vækstinitiativer.

– Vi er imponerede over den omfattende produktportefølje hos CGL Pack og deres innovative designfunktioner. Vi har en lang historie på det franske marked, og vi mener, at kombinationen med CGL Pack ville være en glimrende mulighed for begge parter, hvilket giver et meget stærkere fundament for at levere et bredt produktsortiment af høj kvalitet til vores kunder. Omdømme og image af CGL Packs aktiviteter er imponerende , siger Lars Gade Hansen, direktør i Færch Plast Group.

– I de senere år har vi leveret en organisk vækst over markedsniveau som et resultat af vores strategi for kontinuerlig produkt- og teknologiinnovation. Det har i mange år været afgørende for Færch Plast at have lokal tilstedeværelse på det franske marked. Med de to CGL Pack-fabrikker i Frankrig vil denne strategiske parameter for vækst blive opnået. Vi tror på, at dette vil styrke vores position yderligere i Frankrig, men også i de tilstødende lande, siger han.

Handlen er underlagt de sædvanlige betingelser og forventes at kunne være fuldført inden udgangen af juli 2018.

GS
Print Send