PACKobserver.dk
Tlf: +45 39 69 43 21
info@packobserver.dk
 
Udgives af GINI·com
Pilegårdsvej 48
DK-2860 Søborg
 

Eksklusive ørredportioner i ståpose

Supermarkedets hylder bugner af produkter, som slås om forbrugerens opmærksomhed. Derfor var størst mulig eksponering målsætningen, da en af Australiens førende udbydere af seafood skulle vælge emballage til sine eksklusive Ocean Blue Trout Portions.
14.05.18: Valget faldt på "SchurStar Box Bag" og resultatet blev et iøjnefaldende design, som i streg og farver signalerer friskhed, renhed og højeste kvalitet - med appel til sundhedsbevidste forbrugere. Ifølge emballageproducenten eksponeres stadigt flere frostvarer stående i skabsfrysere, og derfor var løsningen oplagt, mener man.

– Emballagen står stabilt på hylden og markedsfører på fem sider effektivt produktet i salgssituationen, idet den levner plads til kommunikation af produktprofil, produktinformation og opskrifter - og giver den bedst mulige påvirkning af forbrugerne i det vigtige øjeblik, hvor deres købsbeslutning tages, lyder det fra Schur.

Samtidig påpeger man, at førstegangskøbet ikke har den store værdi, hvis det ikke følges op af genkøb - og det kræver, at produktkvaliteten kan bevares i top i hele produktets levetid.

– Derfor skal emballagen bevare smag og kvalitet, som den dag produktet blev forarbejdet og pakket. SchurStar Box Bag er udfærdiget af en laminatkombination, som bevarer fiskens værdifulde næringsindhold og beskytter produktet forsvarligt mod påvirkning udefra, mod ilt, vand, smagspåvirkning og punktering. Og 'lynlåsen' i posen bevarer produktkvaliteten til allersidste bid - også efter emballagen er brudt - og medvirker ikke mindst til reduktion af madspild, lyder det fra emballageproducenten.

Foto: Schur

GS
Print Send