PACKobserver.dk
Tlf: +45 39 69 43 21
info@packobserver.dk
 
Udgives af GINI·com
Pilegårdsvej 48
DK-2860 Søborg
 

Emballage opfanger væske fra de pakkede produkter

En innovativ ny PET kødbakke, der gør absorbere overflødige, kom for nylig ud af testfasen med gode resultater og er klar til produktion. Ud over at være egnet til kød, kylling og fisk viser den sig også at være egnet til grøntsager og frugt, lyder det fra iværksætterne bag, Luc van den Broek og Rinze Willemsen, der har kaldt nyskabelsen "GravityTray".
16.05.18: Med GravityTray ender den væske, der frigives fra produktet, automatisk i emballagens nedre kammer via små tragte. Dette underkammer er et separat rum, og når væsken er isoleret i dette rum, skal den ikke længere kunne komme i kontakt med kød og fisk, selvom GravityTray måtte blive anbragt på siden eller på hovedet.

– Og fordi GravityTray ikke har fibre, som med absorberende stoffer, er risikoen for, at partikler kan "klæbe" til kødet eller fisken og blive spist, nu fuldstændigt fjernet, påpeger udviklerne.

Løsningen giver yderligere mulighed for at forsyne den påsvejste bundfolie med varemærke eller yderligere produktinformation.

GravityTray-projektet er et joint venture mellem en gruppe internationalt kendte industrielle designere. Hver for sig har en del patenter og de arbejder sammen som et team med førende tekniske og kommercielle virksomheder etableret i den internationale fødevareindustri.

Foto: GravityTray

GS
Print Send