PACKobserver.dk
Tlf: +45 39 69 43 21
info@packobserver.dk
 
Udgives af GINI·com
Pilegårdsvej 48
DK-2860 Søborg
 

Sunde grøntsagssnacks i sporty emballage

Hele verdens fodboldfans vil i de kommende uger sidde spændte foran skærmen, følge deres landshold og forkæle sig selv med lækkerier under de mange, spændende kampe. Derfor lancerer svenske ICA nu sine delikate babytomater i en iøjnefaldende emballage, nemlig i en "SchurStar Shape"-pose, der - meget passende til begivenheden - har facon som en T-shirt, naturligvis i svenske farver.
28.05.18: De svenske myndigheder kører i lighed med de danske kampagner for at spise nok grøntsager, og ICA håber med den sjove emballage ikke blot at appellere til fodboldfans, men til alle sundhedsbevidste forbrugere.

– Og med det gennemtænkte koncept kan leverandøren, når VM er overstået, nemt omstille til poser med et andet T-shirt design, eller til poser med facon som en stjerne eller et hjerte - for næsten alt er muligt. Ligeså nemt omstiller man til en mere traditionel konstruktion som en genlukspose eller en ståpose med bærehåndtag, lyder det fra Schur.

Stor fleksibilitet
Flere end 500 kunder over hele verden benytter ifølge virksomheden SchurStar-konceptet til at pakke alle typer produkter - fra frisk frugt og grønt over dybfrost, saucer og chokolade og til legetøj, hygiejneprodukter, tekniske emner og gødning.

– Konceptet er en helhedsløsning, som giver optimal fleksibilitet og det bredest tænkelige udvalg af emballagekonstruktioner. Det består af SchurStar pakkemaskinen og præfabrikerede, sammenhængende poser, som sikrer en smidig pakkeproces. I selve pakkeprocessen sker skift mellem produktvarianter, posestørrelser og -konstruktioner på få minutter, og systemet integreres nemt i en eksisterende proces. Systemet kan kombineres med forskelligt procesudstyr - f.eks. til gas flush, vejning eller mærkning, lyder det fra virksomheden.

Foto: Schur

GS
Print Send