PACKobserver.dk
Tlf: +45 39 69 43 21
info@packobserver.dk
 
Udgives af GINI·com
Pilegårdsvej 48
DK-2860 Søborg
 

Tilgodeser krav til let genanvendelse

På FachPack 2018 i Nürnberg fra den 25. til 27. september præsenterer Multivac et komplet udvalg af løsninger til pakning af fødevarer og non-food produkter. Et stort fokus på messen vil være på præsentationen af emballagekoncepter, der imødekommer det voksende krav til let genbrug og ressourcebesparelser.
07.08.18: Virksomheden vil således demonstrere både en R 105 MF dybtrækningsmaskine og en T 800 traysealer, som er integreret i en fuldstændig automatiseret linje, og som begge vil køre virksomhedens MultiFresh PaperBoard, dvs. med recirkulérbare materialer baseret på papirfibre.

På T 800 traysealeren vil fremstilling af MultiFresh skinpakninger ske ved hjælp af forskåret karton. Maskinen kan køre forskåret karton med forskellige gramvægte og forseglings- og barrierelag.

– Og pakningerne kan udformes på en sådan måde, at slutbrugeren er i stand til at adskille plastbarrierelaget fra kartondelen og dermed sende det til papirgenanvendelse, oplyser virksomheden.

Produktion af MultiFresh PaperBoard pakninger på dybtrækningsmaskiner vil blive demonstreret på en R 105 MF, der ifølge virksomheden er kendetegnet ved et højt effektivitetsniveau.

– At maskinen kører med materiale fra rulle bidrager til dette, da det giver højere materialeeffektivitet end med forskåret karton, påpeger man.

Med hensyn til emballageudformningen spænder spektret fra ikke-dybtrukne til pakninger med dybtrukne hulrum, hvor produkter med forskellige højder og former kan pakkes.

Multivac vil på FachPack 2018 være at finde i hal 1, stand 221.

Foto: Multivac

GS
Print Send