PACKobserver.dk
Tlf: +45 39 69 43 21
info@packobserver.dk
 
Udgives af GINI·com
Pilegårdsvej 48
DK-2860 Søborg
 

Første fleksible emballager med velcrolukning og svejselag

Amerikanske Velcro Companies har netop introduceret "Velcro Brand Press-Lok", som man selv beskriver som et avanceret krog-til-krog lukkesystem med en unik svejseteknologi, der giver producenterne mulighed for hurtigt og nemt at integrere lukkesystemet i deres fleksible emballager og poser.
21.08.18: Ved traditionelle lukninger, der anvendes på større fleksible emballager, kan man ifølge producenten ikke opnå en præcis line-up. Dette gør det at genlukke emballagen udfordrende for mange, herunder børn, ældre og personer med svage fingre. Velcro Brand Press-Lok systemet tilbyder såkaldt krog-til-krog fastgørelse, der skal gøre det let for forbrugerne at justere lukningen, så man præcist og pålideligt kan lukke større poser med brede åbninger og dermed at sikre, at indholdet bevares friskt.

Velcro Brand Press-Lok kan ifølge virksomheden varmeforsegles til fleksible emballager ved lavere temperaturer, hvilket giver en større effektivitet for emballageproducenten og forbedrer emballagens udseende med et glattere toppanel-udseende, hvilket igen skal forbedre udseendet for eventuel grafik. Derudover oplyses Velcro Brand Press-Lok at være 100 procent genanvendeligt.

– Velcro Brand Press-Lok er det første krog-tilkrog lukkesystem med et svejselag og det udvider vores sortiment af elegante, forbrugervenlige lukkemuligheder, som varemærker på tværs af brancher er afhængige af for at give forbrugerne sikker genlukning og skille sig ud på hylden, siger Andrew Ellis, Vice President, Strategic Execution.

Lukkesystemet oplyses at kunne installeres på et bredere udvalg af maskiner og udvide omfanget af potentielle applikationer til lukningen. Dette skal gøre produktet ideelt til en bred vifte af produktkategorier såsom frosne fødevarer og produkter i store poser som foder, gødning eller jord.

Peel Plastic Products Ltd., Brampton, Ontario skal som den første emballagekonverter have integreret det nye Velcro Brand Press-Lok system i kommercielle anvendelser, der omfatter emballager til dyremad, fødevarer og frø.

Foto: Velcro Companies

GS
Print Send