PACKobserver.dk
Tlf: +45 39 69 43 21
info@packobserver.dk
 
Udgives af GINI·com
Pilegårdsvej 48
DK-2860 Søborg
 

Luksusemballage af utrykt kraftliner med varmeprægefolie

Metsä Boards ubestrøgne hvide kraftliner er blevet udvalgt som emballeringsmateriale til lanceringen af "Helsinki White Dog", en ny luksusspiritus fra The Helsinki Distilling Company.
21.08.18: – På forbrugermarkedet er emballagen meget vigtigt. Den skaber det første indtryk af mærket samt en forventning om, hvordan produktet smager, siger Kai Kilpinen, The Helsinki Distilling Company.

Helsinki Distilling Company søgte en emballage, der kunne kombinere respekt for råvarerne med en kompromisløs opmærksomhed for detaljer. Emballagen til den nyligt lancerede spiritus Helsinki White Dog anvender MetsäBoard Natural WKL Bright 120 g/m2.

Og kraftliner-leverandøren påpeger, at man - ved at kombinere et naturmateriale med en luksuriøs finish - får formidlet varemærkets sjæl. Den naturlige egenskab ved et ubestrøget materiale giver emballagen et naturligt præg. Emballagen er fremstillet af Starcke i Finland.

– Emballagen er fremstillet af mikrobølgepap, hvor samtlige lag er MetsäBoard Natural WKL Bright. Emballagen er utrykt, på nær designdetaljerne, der er skabt med varmeprægefolie, hvilket giver en god balance mellem overfladestruktur og metalelementer fra folien. Kraftlineren har de ideelle og naturlige træk, der kombineres med designets prægede og folierede dele, hvilket giver en smuk 3D-effekt og visuel kontrast, siger Ilkka Harju, Packaging Services Director hos Metsä Board.

Foto: Metsä Board

GS
Print Send