PACKobserver.dk
Tlf: +45 39 69 43 21
info@packobserver.dk
 
Udgives af GINI·com
Pilegårdsvej 48
DK-2860 Søborg
 

Nye filmpakkeløsninger på FachPack 2018

Tyske Hugo Beck Maschinenbau GmbH & Co. KG, førende producent af maskiner til horisontal flowpack, filmpakning og post-print-systemer, vil vise sine seneste løsninger til filmpakning på FachPack 2018 i Nürnberg, fra 25. til 27. september.
19.09.18: Besøgende vil kunne se en bred vifte af Hugo Beck maskiner fra servo X og flowpack X-D til den seneste 2-in1 løsning - flowpack X-D zip - som vil blive vist ved hjælp af den nyeste virtuel reality-teknologi.

X-D zip er et helt nyt maskinkoncept til folieemballering og skal ifølge virksomheden muliggøre produktion af 100 procent lufttætte flowpacks samt poser med svejsninger på tre sider og en lynlåslukning.

Den virtuelle maskinpræsentation vil gøre det muligt for besøgende at dykke ind i maskinen, hvilket skal give et meget detaljeret billede af, hvordan den nye flowpack X-D zip producerer to forskellige typer emballager på én maskine.

Standen vil i øvrigt blive delt med virksomheden Mopack, der vil udstille deres komplette filmportefølje af polyolefine-, polyethylen- og polypropylen-emballage og krympefilm - herunder verdens tyndeste polyolefinefilm på 7 mikron.

Hugo Beck-maskinerne vil også demonstrere disse film for at vise en samlet løsning for kunder, samt hvordan man med den nyeste teknologi kan opnå betydelige besparelser, hvilket igen skal resultere i omkostningseffektivitet og bæredygtighedsfordele ved at minimere materialeforbruget.

– Vi har udviklet og produceret innovative filmpakkemaskiner i mere end 60 år, og vores nye 2-i-1 og løsninger, der er klar til industry 4.0-klare åbner en helt ny dimension af fleksibilitet og produktivitet for vores kunder, forklarer Timo Kollmann, Sales Director hos Hugo Beck.

– Vi byder gæsterne velkommen på vores stand for at opleve dette med vores virtuelle produktpræsentation, der gør det muligt for alle at forstå denne nyeste udvikling inden for teknologi til filmpakning.

Hal 4A, stand 307

Foto: Hugo Beck

GS
Print Send