PACKobserver.dk
Tlf: +45 39 69 43 21
info@packobserver.dk
 
Udgives af GINI·com
Pilegårdsvej 48
DK-2860 Søborg
 

Fakta klar med første bio-bærepose

I forgangne uge meddelte Coop, at Fakta som den første landsdækkende kæde i Danmark nu tilbyder sine kunder en klimavenlig og genanvendelig bærepose. Den nye pose er plantebaseret, dvs. fremstillet af biobaseret plast modsat normale poser, der er baseret på olie, altså fossile ressourcer.
21.09.18: – Poserne er fremstillet af et fornybart materiale, nemlig polyethylen baseret på sukkerør, og planterne har optaget CO2, imens de voksede, og derfor er poserne klimavenlige, lyder det fra dagligvarekoncernen, der understreger at de anvendte sukkerrør er produceret under ordentlige forhold.

– Vi vil fortsat også sælge den almindelige bærepose, der er 80 procent genanvendelig, lyder det fra Fakta ... (Vi tillader os at antage, at poserne består af 80 procent genanvendt materiale / red.).

Den nye biopose sælges til samme pris, som den almindelige, 2,75 kr. oplyses det i øvrigt.

– Vi vil gerne gøre det lettere for vores kunder at være mere klimavenlige, når de handler i Fakta, uden at det skal koste dem ekstra. Vi ved, at omtanke for miljø og klima spiller en stadig større rolle for kunderne, siger kædedirektør for Fakta, John Hornbech Christensen, der slår fast, at lanceringen af bio-poserne sker som et led i Coops nye, ambitiøse emballagestrategi.

Arkivfoto: PACKobserver

GS
Print Send