PACKobserver.dk
Tlf: +45 39 69 43 21
info@packobserver.dk
 
Udgives af GINI·com
Pilegårdsvej 48
DK-2860 Søborg
 

E-handelsemballage med særlig åbningsoplevelse

E-handel med luksusmærker er stigende, og derfor har Metsä Board udviklet en særlig emballage af E-flute bølgepap. Emballagen er designet til at beskytte eksklusive produkter og samtidig overføre varemærkebevidsthed til modtageren. En genial trækmekanisme giver en særlig oplevelse, når emballagen åbnes, og indholdet kommer op.
27.09.18: Bæredygtighed er en langsigtet trend og skaber større krav til mærkevareindehavere for at reducere miljøpåvirkningen af deres emballage. E-handel med luksusmærker øges, og der kræves stabile kasser til direkte levering af varer ved forbrugerens dør. Vel fremme hos kunden kan en uventet oplevelse ved åbningen skabe et mindeværdigt indtryk. Lige så vigtigt som at skabe følelser for mærket, er det også, at indholdet er beskyttet helt ud til modtageren samtidig med at varemærket styrkes.

Metsä Board Design Services har designet en emballage af materialer, der opfylder disse krav. Emballagen er fremstillet af bølgepap i E-flute, hvilket gør den stiv og holdbar. Materialet beskytter følsomme produkter under levering, men kan også bruges som detailemballage til skiltning. En smart trækmekanisme giver en overraskende oplevelse ved selve åbningen. Ved at trække i en flap på forsiden af emballage kommer produkterne automatisk op af kassen. Den er også designet således, at når forseglingen er blevet åbnet, så kan den ikke lukkes igen.

– Emballagen er fremstillet med hvid kraftliner og karton fra Metsä Board, fortæller Leena Yliniemi, teknisk marketingdirektør hos virksomheden. Topplinern af Metsä Board Prime WKL 185 g / m2 blev trykt i offset og lamineret på en enkeltbølge bestående af Metsä Board Natural WKL 100 g / m2 fluting og Metsä Board Natural WKL 130 g / m2 som den indre foring. Interiøret består af karton, MetsäBoard Pro FBB Bright 320 g / m2. Emballagens design kombinerer med succes de unikke egenskaber hos den hvide liner med kravene til sikker logistik.

Konverteringen er foretaget af Orapac i Finland. Emballagens materiale består udelukkende af fornyelig jomfruelig fiber, der kan genbruges og komposteres.

Fotos: Metsä Board

GS
Print Send