PACKobserver.dk
Tlf: +45 39 69 43 21
info@packobserver.dk
 
Udgives af GINI·com
Pilegårdsvej 48
DK-2860 Søborg
 

Lancerer bakker af 100 procent recirkuleret materiale

Faerch Plast UK Ltd har netop annonceret at man fra 1. januar 2019 vil kunne tilbyde et materiale, der er fremstillet af 100 procent genanvendt PET i deres Food to Go produktsortiment.
31.10.18: – Det vil reducere behovet for at anvende jomfruelige materialer og dette kombineret med vores nyligt annoncerede køb af 4PET-koncernen vil lukke kredsløbet for PET-bakker, lyder det fra Faerch, der slår fast at man er blevet en integreret genbrugsvirksomhed af post-consumer fødevarebakker til fordel for kunder, forbrugere og samfundet som helhed.

Mark Tollman, Sales Director for Faerch Plast UK & Ireland tilføjer: – Vi ser dette som en stor nyskabelse for vores kunder og miljøet, mens vi fortsætter med at udvikle bæredygtig emballage.

– Denne innovation er et yderligere engagement i initiativet "The UK Plastics Pact", som har til formål at omstille plastindustrien og som vi er stolte af at have været et stiftende medlem af.

Faerch Plasts Ely-anlæg er en state-of-the-art fremstillingsvirksomhed, der producerer recirkulerede plastemballage til det britiske og europæiske marked. Fabrikken ekstruderer sie egne ark ved hjælp af britiske råmaterialer og har haft fordel af et investeringsprogram på £ 20 mio. i løbet af de sidste to år.

Foto: Faerch

GS
Print Send