PACKobserver.dk
Tlf: +45 39 69 43 21
info@packobserver.dk
 
Udgives af GINI·com
Pilegårdsvej 48
DK-2860 Søborg
 
Du er her: Forsiden > 16.500 deltagere på årets Scanpack

16.500 deltagere på årets Scanpack

Bæredygtighed og digitalisering var i fokus under Nordeuropas største emballagemesse Scanpack, som blev afholdt i sidste uge. I alt tiltrak messen 16.500 deltagere, hvoraf 12.900 var direkte besøgende.
01.11.18: – På dette års Scanpack kunne vi notere ekstra stor fokus på digitale løsninger, både inden for selve produktionen og i den emballage, der blev vist. Bæredygtighedselementet har helt sikkert også været stærkt i år, lige som designets betydning for emballagen og hvilke tendenser vi kan se frem mod, siger Anna Lena Friberg, Business Manager for Scanpack.

Der var tryk på messen allerede den første dag. Noget som Ingrid Lidbäck fra firmaet Flextrus kan bevidne: – Årets messe har været den bedste hidtil, der var besøgende her klokken 10 den første dag og så kørte det bare. Vi havde et ønske om at fremvise vores produkter, og Scanpack er det perfekte sted at gøre det på, siger hun.

Scanpack arrangeres hvert tredje år og er blevet Nordeuropas største emballagemesse. På årets messe deltog 463 udstillere fra 30 lande og 16.500 deltagere, hvoraf 12.900 var besøgende, og resten var registrerede udstillere.

– Det er ikke ofte du kan mødes med branchens førende emballagevirksomheder på ét sted. Men det skete i løbet af de fire dage på Scanpack, som flere besøgende har kaldt "den bedste Scanpack nogensinde", siger Anna Lena Friberg.

Konferenceprogrammet rumme ifølge arrangøren flere programpunkter, som tiltrak stor opmærksomhed, herunder blandt andet Smurfit Kappas foredrag af Lube Belokozovski om "Brain Scan" - et værktøj til at scanne hjernens ubevidste indtryk. Af andre populære programpunkter fremhæves Andrew Gibbs, grundlæggeren af The Dieline - verdens største blog og hjemmeside for emballagedesign. Han talte om, hvordan vi kan udvikle bæredygtig og smart emballage med kreativitet. Carlsberg tiltrak også et stort publikum med fokus på, hvordan de imødekommer kundernes krav til mere miljøvenlige emballager.

Næste Scanpack er programsat til at løbe af stablen om tre år, helt præcist den 26. til 29. oktober 2021.

– Og vi glæder os til endnu en gang at opleve den vidunderlige atmosfære, glæden og den store viden og erfaringsudveksling, der gennemsyrede dette års messe, siger Anna Lena Friberg.

Foto: Svenska Mässan

GS
Print Send