PACKobserver.dk
Tlf: +45 39 69 43 21
info@packobserver.dk
 
Udgives af GINI·com
Pilegårdsvej 48
DK-2860 Søborg
 

Flere løsninger til fødevareindustrien

Fisker Skanderborg A/S er med som udstiller på Foodtech for første gang. – Det er en naturlig følge af, at vi nu har fået travlt i fødevarebranchen. Vores erfaring inden for pakkemaskiner til andre områder har betydet, at vi nu også er i fuld gang med projekter i fødevareindustrien, lyder det fra virksomheden, der viser eksempler på de maskiner, man forhandler.
12.11.18: Fisker samarbejder med nogle af de førende europæiske producenter til fødevarebranchen: f.eks. italienske PFM Packaging Machinery, der leverer pakkeløsninger til detailemballering; og den tyske maskinleverandører Sesotec, som er specialister inden for løsninger til detektion af fremmedlegemer, samt Höfelmeyer, som er specialister inden for vejeteknik og prismærkningsanlæg.

– Samarbejdet med disse producenter af kvalitetsprodukter kombineret med deres omfattende knowhow betyder, at vi kan tilbyde nogle rigtigt stærke løsninger til fødevareindustrien, hvor vi kan sammensætte en pakkelinje, som passer præcist til den enkeltes behov. Vi fungerer således som arkitekt på den færdige pakkelinje og er kundens garant for, at de enkelte maskiner i løsningen også fungerer efter hensigten, når de bygges sammen til en komplet linje, som også inkluderer kartonnering, palletering, osv., lyder det fra Fisker, der tager hånd om funktionalitet, risikovurdering, CE-mærkning, indkøring, service og reservedele.

På FoodTech vil virksomheden blandt andet vise en Solaris Evo fra PFM, - en ny, vertikal højhastighedspakkemaskine af typen ”form, fill & seal”. På denne maskine kan folien føres frem i to retninger, hvilket betyder, at man med denne ene maskine kan producere både traditionelle pudeposer og eksklusive ståposer af forskellige varianter, alt afhængig af, fra hvilken side folien fremføres.

Ifølge den danske forhandler betyder maskinens teknologiske fremskridt desuden en markant reduceret omstillingstid fra ét poseformat til et andet. – Og disse fortrin vil uden tvivl interessere en del producenter i fødevareindustrien, som ønsker en pakkemaskine, der på én gang har en høj kapacitet og samtidig er yderst fleksibel, fastslår Fisker.

Stand M 9832

Foto: Fisker Skanderborg A/S

GS
Print Send