PACKobserver.dk
Tlf: +45 39 69 43 21
info@packobserver.dk
 
Udgives af GINI·com
Pilegårdsvej 48
DK-2860 Søborg
 
Du er her: Forsiden > FoodTech med flere udstillere og besøgende

FoodTech med flere udstillere og besøgende

Produktnyheder, dialog, nye relationer og ny viden blev omdrejningspunktet for den 12. udgave af Nordeuropas største messe for fødevareteknologi, FoodTech, som sluttede torsdag og bød på besøgs- og udstillerfremgang med 8.974 besøgende fagfolk og 309 udstillere samt royalt besøg i MCH Messecenter Herning.
19.11.18: Siden den første FoodTech-messe i 1997 har prins Joachim været protektor for messen, og i år brugte han sit besøg på messens sidste dag på at møde udstillerne.

– Det er her, de gode idéer opstår, fordi man snakker sammen og kigger hinanden over skuldrene. På messer kommer man ud til kunderne, kunderne kommer ind til leverandørerne, og leverandørerne lærer af hinanden. Og så har man udvidet det med de studerende, sagde prins Joachim og tilføjede:

– Man kaster alle bolde op i luften på denne messe, og det er også derfor, den er så spændende. Udover at vi i Danmark har en fødevarebranche, som er rigtig god, har vi også et fødevareproduktionscluster, som både er afhængig af og afledt af, hvad der startede det hele, og som også arbejder på et globalt plan. For at være skarpe der, skal vi have en messe som denne i Danmark.

Kombination af ny teknologi, vidensdeling og det personlige møde
Hos ledelsen i MCH er der stor tilfredshed over en messe med positive tilkendegivelser fra både udstillere og besøgende:

– Der skal lyde en stor tak til udstillere, samarbejdspartnere og gæster, der igen har været med til at gøre FoodTech til hele branchens mødested. Vi glæder os over både besøgs- og udstillerfremgang samt de mange positive tilkendegivelser fra branchen. Det bekræfter, at messens engagerede udstillere, det kvalificerede konferenceprogram og de rekordmange aktiviteter har skabt synergi og formået at kombinere ny teknologi, vidensdeling og det personlige møde, siger Georg Sørensen, administrerende direktør i MCH A/S.

FoodTech vender tilbage til MCH Messecenter Herning den 29. september til 1. oktober 2020.

Prins Joachim besøgte udstillerne under sit besøg på FoodTech sammen med Georg Sørensen, administrerende direktør i MCH A/S, og messekomitéen. På billedet taler prins Joachim med Martin Petersen, adm. direktør for Multivac, der på messen kunne modtage årets eneste danske Scanstar-pris, for en pålægsemballage i to etager. Se omtalen af vinderløsningen her: "Plastløsning vinder enlig dansk Scanstar". Foto: MCH/Lars Møller

GS
Print Send