PACKobserver.dk
Tlf: +45 39 69 43 21
info@packobserver.dk
 
Udgives af GINI·com
Pilegårdsvej 48
DK-2860 Søborg
 

Dåse viser produktets kvalitet

For at præsentere den højeste kvalitet af asparges og artiskok i en række lækre dressinger, har Bonduelle valgt Ardagh Group til at producere en iøjnefaldende rektangulær aluminiumsdåse til sit premium Cassegrain-sortiment.
28.11.18: Hvert af produkterne i serien er identificeret gennem det slående design, som er trykt hos Ardagh på virksomhedens La Flèche-anlæg i Frankrig, hvis avancerede grafiske center kunne skabe de realistiske billeder.

Laurent Cordier, Sales Director i Ardagh’s Metal Food Sector forklarer:

– Bonduelle valgte en rektangulær dåse med en let konisk form til de fleste af sine premium Cassegrain-produkter. Formen gør det nemt at stable dåserne. Og den vandrette opbevaring i dåsen gør det muligt for aromatiske urter og marinade at forblive med produktet, hvilket sikrer en smagssensation. Dåsen opfylder så mange forbrugerkrav; 100 procent genanvendelighed, total barrierebeskyttelse og lang holdbarhed uden behov for køling, og med sit Easy Open låg er den meget bekvem.

– Men af lige så stor betydning for asparges- og artiskok-sortimentet var vores evne til at skabe en sådan højopløst grafik, der formidler, hvor lækkert indholdet er, påpeger han.

Aspargesdåserne, som er de første på det franske marked, produceres i Ardaghs produktionsanlæg i Schweighouse, Frankrig.

Foto: Ardagh Group

GS
Print Send